Vad är UGL?

Förmodligen landets mest erkända ledarskapskurser!

UGL är en förkortning av Utveckling Grupp och Ledare. Som ledarskapsutbildning är det förmodligen landets mest kända, meriterade och genomförda kurs. Utbildningen genomförs under fem dagar i internatform. Kursen bygger helt på verifierad forskning och är under ständig utveckling. Gällande version är UGL 2016. Kursen är 100% civil men ägs och utvecklas av Försvarshögskolan FHS. Klicka på ikonen ovan om du vill läsa fler vanliga frågor och svar.

Är UGL för mig?

Alla kan gå UGL!

Alla har nytta av UGL, både privat och i arbetslivet. Som deltagare får du värdefull och utvecklande feedback. Du lär dig att se och förstå vad som händer när en grupp utvecklas och vilket ledarskap som krävs för att skapa effektiva samarbeten. Du får insikter om kommunikationsmönster och grupprocesser och betydelsen av dessa. Du medverkar till, och får praktiskt erfarenhet kring, hur man utvecklar en grupp, samarbete och relationer.

UGL på Gotland

Vi innehar giltliga certifikat från Försvarshögskolan!

Våra kurser genomförs alltid på Toftagården intill natursköna och välkända Tofta Strand. När du väljer UGL Gotland för din UGL får du alltid ett mervärde som till exempel fortsatt coaching efter avslutad kursvecka. Välj gärna oss! Vi genomför sex kurser per år. Här kan du hitta kommande kurser, boka kurs eller göra intresseanmälan till eventuella återbud och restplatser.

“Riktigt bra handledare, tydliga och gav ut massor med lärdomar. Kursbetyg: 5/5  ”

“Att genom praktik få uppleva gruppdynamiken på ett sätt som jag tidigare inte upplevt på en kurs. Ni har som handledare agerat med stort förtroende och kunskap och läst av gruppen på ett bra sätt. Kursbetyg: 5/5.”

UGL GOTLAND & SOCIALA MEDIER